About

Ο Ιταλοκερκυραίος Έκτορας Μποτρίνι γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1969 και μεγάλωσε στην Κέρκυρα.
Το 2006, όπως και το 2009 έκανε επίσης πρακτική άσκηση κοντά στον βραβευμένο με 3 αστέρια σεφ και φίλο του, Martin Berasategui.
Γνωρίζει 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Η επαγγελματική του πορεία μεγάλη, καθώς από το 1986 έως το 1992 μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα στο σεφ και πατέρα του Etrusco Botrini σε πολλά κλαμπ MED ανά την υφήλιο. Τα δύο επόμενα χρόνια εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Εστιατόριο «Etrusco» Κέρκυρα, βραβευμένο ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος με συνεχόμενες ανοδικές βαθμολογίες από οδηγούς γευσιγνωσίας. Το 1993-94 συνέχισε τη μαθησιακή του πορεία σε διάφορα εστιατόρια, βραβευμένα με 3 Αστέρια της Michelin στο Μονακό/Γαλλία για να επιστρέψει στην Κέρκυρα και να αναλάβει από το 1999 τα σκήπτρα του σεφ στο εστιατόριό του «Etrusco». Η εκπαιδευτική του πορεία όμως δε σταμάτησε εκεί αφού το 2006 ξεκίνησε για την Ισπανία, όπου παρακολούθησε σεμινάρια στη μοριακή γαστρονομία κάνοντας πρακτική εξάσκηση.

Ο ΣΕΦ

Δημιουρήσαμε ένα χώρο, λιτό και μοντέρνο, που αναδεικνύει τη μοναδική θέα προς τους λόφους της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και του Φιλοπάππου , όπου το κοινό μπορεί να απολάυσει ένα comfort menu, σύγχρονης αισθητικής , από πρώτες ύλες, προσεκτικά επιλεγμένες, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η Φιλοσοφία

Το Σκηνικό

Το Opposite at 507 βρίσκεται στον 10ο όροφο του κτιρίου 507 στην Αθήνα, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην εμβληματική Ακρόπολη και στην Αθήνα. Ζωηρά χρώματα, εξαιρετική κουζίνα και εξαιρετική εξυπηρέτηση θα σας εξασφαλίσουν μια αξέχαστη βραδιά.